8.7.2012

A new day's waiting to start. You must meet it, wake up, and greet it.

Perjantai 22.6.12


Matkattiin Tweed headsiin tekee mulle ajokorttihakemus, ku tarvittiin mulle uuteen seelantiin täys australian ajokortti että saadaan vuokrattua meille joku kiva menopeli sieltä sitte. Kye on vieläki jollain Peellä hetkisen ni sen kortti ei kelvannu haha (tääl ku täyden ajokortin hankkimises menee vähä pitempää mitä suomessa ku on ties mitä punasia ja vihreitä ja ties mitä P –kirjaimia ennen ku sen saa).
Mulle annettii tuolt sit pari lappuu täytettäväks ja huomenna sitte täytettynä takasin ni saan mun kortin. Jepjep.

Tyytyväisinä poikettii tuol Tweedin kauppakeskukseen MÄKKIIN nomnom nugetteja. Sieltä sit käytii ettii Kyelle uudet flipediflopedit City Beachist ja en tiiä miten mulleki tarttu mukaan semmoset tolppakorolliset platformit. Hupss. Ne on kivat. Niis on narpat ja kaikki ja lähti 40 dollarin alennuksella.

Seuraavaks matkattiinki sitte biitsille jonne mä kaaduin aurinkoon ja Kye lähti ylläri taas leikkimään jotain kalastajaa. Jossai välis sen frendi Dan tuli kans ja sit ne innokkaina lähti metsästämään jotain saalista, mut myöhemmin ku palasin niide seuraan rantsust ku tuli kyly ni ei ne ollu mitää saanu. Jonku pikkiriikkisen mut siinä se. Tosi taitavaa pojat.

Sanottii siinä sitte Danille heipat, käytiin ostaa hirvee läjä hedelmiä ja vihanneksia ja oltiin tosi terveellisiä. Sitte matkattiinki takasin kotio, missä hyppäsin suihkuun sil aikaa ku Kye kokkas. Lisäks meikkaus, sit safkaus ja viel piiskan viimestelyt ja vaatteiden valinnat ja kaikki. Oltii nimittäi menos istuu iltaa Kyen joidenki frendien seuraan.

Otettiin matkalta Melina mukaan ja hurruteltiin Emmalle ja Joshualle. Siellä esittelyrumbat ja sit vaa istuttii ja jubailtiin ja noh vietettii iltaa. Kaikki oli kovin mukavia ja tosi rentoja. Kämppäki oli oikeen kiva. Semmone perus aussityylinen. Boheemi. Uima-allas oli kiva.

Meijän oli kovasti tarkotus lähtee takasin jo joskus 12 ku piti seuraavan päivän hoitaa ajokorttiasia kuntoon ennen 12 ku paikka suljettiin. Kye oli kuitenki aivan naamat ja varsin... riehakkaassa mielentilassa kirmailemassa siellä sun täällä ni lähtö vähän venähti. Lisäks koitettiin Melinan kanssa saada se lopettaa juomine vähintää tuntii ennen lähtöä ja siirtymään vesilinjalle ja toimiki lopulta ihan hyvin ku Melina joi kaikki veljensä juomat. Go sis !

Sit ku oltiin melkeen pääsemässä ovesta ulos ni Kyen supermegalomaanisen mahtaava kaveri Isac saapu paikalle ja no ei me sit vieläkään päästy mihkään. Ne oli kuitenki nii sulosia yhessä ni ei mul ollu sydäntä lähtee repii sitä yhtä kääliötä mihkää ni siirryin sit Melinan ja Jaken ja Joshuan seuraan ja kaappas se Isac mut kans jossai välissä juttutuokiolle. Lisäks yks vanhempi saksalainen nainen oli ihan mun joku uus bff ja oli koko ajan jubaamassa. Mukava oli kyl, mut se on kamalaa ku oot jo selvinny kahen metrin päähän vessasta ja sit matka pysähtyyki ku seinään seuraavaks tunniks ku on nii paljon asiaa !

Lopulta joskus kolmen jälkeen, oisko ollu tyylii puol 4 ni päädyin raahaamaan Kyen ulos ku Melina ja Jake oli kans jo iha valmiita lähtemään. Itellä iski loppuillas iha kaamee olo, tukkonen ja kipee ni oi sitä onnea ku pääs kaatumaan sänkyyn.

Lauantai 23.6.12

Ai ihana mikä olo aamusella. Kurkku pipi ja nokka valu. Kiitti Kye ku tartutit. Arvostin.

Suoritin rutiininomaisen aamiaisen ulkona popsien nutri-grainia kuivana suoraan paketista ja sit suklaamaitoa nam. Maattiin siel raatoina Jaken kanssa ja juteltii niitä näitä samal ku Kye kokkas itellee ja Jakelle aamiaista.

Aamiaisen jälkeen täytin sen ajokorttihakemuslappulippusen, nappasin kaikki kortit mukaan mitä tarvitsin sen lisäks ja sit lähettii Melinan ja Julien kaa leffaan Tweediin ! Sitä ennen poikettiin kuitenki ajokorttimestaan viemään paperihommat ja oli tosi kivaa et ne otti ajokorttikuvan siellä ku olin nukkunu iha tosi paljon, olin kipee, oli darra, ei ollu meikkii, piiska oli ku tuhottu linnunpesä... Tosi edustavaa.
Meni ehkä 20min odottaessa ku mun kortti oliki jo valmis ja nii sitä tuli hankittua NSWn täys ajokortti. Vähäks oon paras.

Sitten me jo riennettiinki leffaan. Ohjelmassa oli disneyn uusin, Brave, ja se oli kovin kiva ! Kannattaa käydä vilkasemassa jos ei pelkää karhuja.

Tuolta sit MÄKKÄRIN kautta kotio mis kaaduin suoraan sänkyyn. Joskus siinä sitte Kye tuli herättää ku se tuli himppeen ja pääsin taas naljailee sille kuinka MULLA on aussilan täys ajokortti ku SILLÄ on vaan joku PEE. Hah. Pelle. Se on sentään jo ihan ikäloppuki ja kaikkee. Tuntu hyvältä. Se väitti et olin tosi ärsyttävä. Salee.

Loppuilta sit meniki vaa chillates ja safkatessa. Tujotettiin porukalla Master chef.


Sunnuntai 24.6.12

Vika päivä taas yhessä ennen Kyen paluuta duuniin.

Oltiin jo pitkään puhuttu et lähetää visitoimaan Kyen faija ja samal tulis nähtyy se niide kämppä vuorilla mis Kye vietti lapsuutensa. Eli eiku tuumasta toimeen ja matkaan.

Ajettiin varmaan 20min normiteitä pitkin ja sit suoritettiinki joku ihme selviytyminen tontille asti erittäin mielenkiintoista tietä pitkin. Saatanan jyrkkä ja huonokuntonen hiekka/kiviröykkiötie ties minkä kokosilla kuopilla. Korvat lukkiutu.

Ihmeen kaupalla kuitenki selviydyttiin perille ja siellä ylhäällä meitä odottiki hassu kakskerroksinen puutalo, Kyen faijan ittensä rakentama. Lisäks oli vihannestarhaa, kaks kanaa, pari kania, trampoliini Surille (Kyen puolsisko) ja puita. Paljon korkeita puita. Mangopuu. Joku pähkinäpuu. Macadamia.

Tuolla tapasin sit Kyen Faijan, Eric ja sen uuden vaimon, Lea, ja niide kersan Surin. Eric sit esitteli paikkoja ja sit vaa istutttii niide kans ulkona lattialla ja syötiin sipsejä. Tää uusvaimo oli heti ihan intona musta, ku se on joku eurooppaintoilija ja oli kuulema hyppiny innosta ku kuuli et Kyel eurooppalainen tyttöystävä. Se sit kyseliki kauheesti kaikkee euroopast ja et mite se eroo aussilasta ja meijän aakkoset oli tosi kiinnostavat ja plaaplaa paljon asiaa.

Ku aurinko katos vuoren taakse ni tuli hurjan kylmä ja päätettiinki et lähetää porukalla alas safkaamaan fish n chipsit. Eli ahtauduttiin Kyen kaaraan, hurrutettiin se hullu tie takasin alas ja mentii Mullumiin (mullumbimby) kalailemaan.

Oli hyvää hyvää hyvää. Masut täynnä matkattiinki sit viemään perhe niiden autolle mikä oli joidenki niide frendien luona. Sanottiin heippaset ja sit ajettiin kotio.

Kotona sitte eiku kamojen pakkausta ku mun oli tarkotus lähtee Kyen mukana aamulla Brisbaneen. Olin kuitenki vieläki pipi ja se taas vaa paheni iltaa kohden ni päädyin sit purkamaan kamat ja ilmotin Kyelle et jään hengailee sen kämppään siks aikaa et parannun.

Illalla vielä ennen nukkumaanmenoa ostettiin meijän lennot uuteen seelantiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti