24.12.2011

Melbourne - Mildura - Bondi




Päivän blogipostaus on hyvä alottaa Tiistaista, jolloin juhlittiin SUOMEN itsenäisyyttä ! Päivänä siis tottakai mikäs muukaan kuin 6.12. Tosin tällä kertaa ei istuttu porukalla tellyn ääressä arvostelemassa linnan juhliin kutsuttuja julkimoita.. Sen sijaan nukuttiin pitkään, käytiin postissa heittämässä mun melbourne- ft joulukortit matkaan. Koitettiin me pankkiinki päästä, mut oli menny just kiinni.. Damn. Ei siis tullu avattua tilejä vieläkään. Ehheh.
Käytiin kuitenki heittämäs meijän pyykkivuoret pesuun. Tässä välissä voi mainita, et nää pesukoneet on ihan pyllystä etenki jos haluis valkosesta taas valkosta. Venlal yhet valkoset shortsit tuntuu näyttävän vaa paskasemmilt joka pesukerran jälkeen. Munki valkoset pari paitaa vois peseytyy kunnolla.. Arr.

Päivän tehokkuus loppui TFN -hakemuksien sendimiseen. Hyvä me !
Keskiviikkona oli aika sanoa heippahei Melbourne.
Kybäks kamat kasaan ja respaan. Rinkat heitettii vaa varastoon venaa iltaa ja ite mentiin vaan nukkuu tellyhuoneeseen.

Ei kuitenkaan ihme ja kumma nukuttu ihan koko päivää, vaan saatiin hankittuu pankkitilit ! Commonwealthiin käveltiin sisään, ku se löytyy kaikkialta ja kuullu iha hyvää. Mastercardit ja joka kuukaus pitäs tilille siirtää tonni, tai muuten tost velotetaan 4AUD/kk tms. Perseestä, mut vissiin muil joku sama tyyli. Tai nii mä olin ymmärtävinäni sen intialaisen dddenglanisda.

Pankkeilu kulutti hirveesti voimia, ni piti palata hostellille koomaamaan. Nukuttiin ja katottiin jefua aina siihen asti, et oli aika heittää lämpimämpää vaatetta niskaan bussia varten (ihan tosi niis on jäääätävä ilmastointi..). Farkut jalassa lähettiin raahaa kamoja kohti pysäkkiä, mist meijän tramin oli tarkotus kuskata meijät perille asti (ha. ha. ha.)

Meijän tuurilla meijän trami menee sitte just nassun edestä ohi ja aletaan venaa seuraavaa, ku yleensä tääl kaikki julkiset liikkuu tosi useesti. Pahemmin ikinä joudu odottelemaan mitään. Paitsi sitte just tällä kertaa ! Oli kuitenki viel 45min aikaa bussin lähtöön, ni kelattiin et jos ei tramii näy 10-5 vaille ni napataan taksi. Bussi tosiaan oli lähtemässä siinä varttia yli 7. Kiire, mikä se on ?
No juu eipä me sitte saatu edes taksia.. Huidottiin heikkopäisinä jokaiselle (meni niitä ehkä kaks ohi..) ja ku oltii jo luopuu toivosta, tram saapui. Hypättiin kyytiin ku kelattii et ehitään vielä, ku menee viel iha siihe bussien lähtöpaikan huudeille. HAH. Jonku aikaa ajeltuamme kuski yhtäkkiä ilmottaaki, että juu ollaan päättärillä ! Aikaa jäljellä tässä välissä joku 5min ja kuski ilmotti et juu kävelkää kilometri tonne päin ni löydätte perille.
Lähettii kipittää kauheeta kyytiä tavarakasaa raahaten ja onneks saatiin napattuu matkalt taksi. Huh. 4.90AUD köyhempänä ja tyyliin minuutti myöhässä me vihdoin saavuttiin perille.

Kovasti pälyiltiin ympärillemme ja koitettiin spottaa oikee greyhound, mut juu eipä näkyny. Siellä sitte yks toine dösäkuski ilmotti et meijän dösä lähti 2min sitte... JES ! Pieni stressiapinointi, kunnes se samainen kuski tuli sanoo, et se voi heittää meijät Narrandaraan. Täydellistä, koska meijänki dösä oli ajamas sitä kautta ! Hypättiin sitte Brisbaneen matkaavaan dösään ja siellä istuttiin ku sienet metsämaisemassa se 5h, mitä meillä Narrandaraan about meni. Oli noiden lähtö vääähän meijän takii myöhästyny.. Onneks oli ihana kuski joka pelasti meijät silti !

Tyyliin yheltä yöllä me saavuttiin Narrandaraan, mihin meijänki dösä sitte lopulta saapui ja päästiin matkaan oikeella kulkuvälineellä ! 01.50am lähettiin kohti Milduraa.

Matkal oli ihan törkeen hienot auringonlaskut ja -nousut ja täyskuu ja kaikkii ihan yyberpäheitä maisemia. Oi miksi oi miksi mä en osaa maalata.. ! Kameraki matkaa nää dösäilyt rinkassa, ni siitäkään mitään iloa. Ens kerralla pitää napata se mukaan, jos sais vaikka pari kuvasta otettua..
Ollu aika vähäistä kuvaamista täs lähiaikoina. Torstaina 8.12 kello 9.15am taidettiin saapua Milduraan muutaman tunnin istumiskökkimisen jälkeen. Täl kertaa en ollu palellu bussissa ja matka oli menny suht sujuvasti kahella penkillä röhnöttäen. Sain jopa nukuttuu paari hassua tuntia. Saavutus. Jokainen joka on ollu näide hullujen dösäkuskien kyydissä varmaan tietää, et tasanen matkanteko ei tuu kyseeseen. Johan sitä on tullu koettuu vesiliirrossa kruisannu bussi, liikennemerkkitötsien yli ajanu dösä ja nii. Plus tiet on tääl aika kaameessa kunnossa, ni se on aika tota.. pomppivaa toi matkanteko. Ei parasta matkapahoinvoinnista kärsineelle. Että jos joku miettii bussilla liikkumista, ni suosittelen nappaamaan matkapahoinvointipilsun ennen lähtöä. Helpottaa.

Jaaa sitte jatkuu.
Perillä meitä odotteli hostellin joku työntekijä/omistaja/joku täti ja kuski. Hypättiin semmoseen minibussiin, mitä tääl tuppaa näkee aika paljon ja käytiin automaatilla nostaa käteistä maksamisjuttuja varten. Sitte hurautettiin hurja parin minuutin matka hostellille. Paikan nimihän oli niinkin kekseliäs, kuin
Mildura Oasis Backpackers (jos joku ei jaksa lukee pidemmälle, ni voin tässä välissä sanoa, että ei ei ei ei älkää ikinä menkö tonne. Ikinä ! Perustelut myöhemmin).
Peril käytii heti maksaa, saatiin esittelykierros paikasta, nähtii meijä huone ja käytiin tsekkaa meijän tuleva duunipaikka. Sinneki hurautettiin 5min matka minibussilla ja paikalla meit venas semmonen kiva rypälefarmi. Paikan omistaja näytti meille sit mitä meijän pitää seur. Päivänä tehä plaaplaa ja sovittii et huomenna alotetaan. Meijän työtehtäviin kuulu lehtien repiminen ja sotkeutuneiden rypäleiden selvittäminen vapauteen. Eli revittiin lehtii rypäleiden ympärilt et ilma pääsee kiertää kunnol, myrkyt menee oikeeseen paikkaan ja näin. Helvetin tylsää, mut omistaja oli sentää tosi jees. Semmonen vajaa 50v aussiherra.

Farmilta hostellille safkaa ja loppupäivä meniki dokaamisessa. Pitkästä aikaa. Istuttiin ulkosalla Venlan, Johannan, Jamesin, Leen, Ryanin ja Benin kanssa ja törmättiin vaihteeks taas pariin suomalaiseen tyttöön. Marika ja Anna. Helsingistä ja oli tehny meit aikasemmin sitä ihme lehtienrepimisjutskaa. Iha mukavia, mut oli aika paljon vanhempii vaan.

Ensimmäinen työpäivä aussilandiassa koitti
Perjantaina 9.12.11. Herättiin siinä seiskan tienoilla ja pikapukeutumisen jälkeen suunnattiin hostellin eteen, mist meijän minibussikuljetus lähti. Minimaalisen matkan jälkeen oltiin perillä ja paijailtiin haukkuja sillä aikaa ku venattiin herra pomoa saapuvaksi. Ilmotti sitte, että ei meijän oiskaa tarvinnu tulla, ku oli joku täydellinen ilma jotai myrkyttää puskia etc ja sillo ei voida olla repimässä. Jaa. Mentiin sit kuitenki trimmailee tyyliin kolmeks tunniks ja sitte pomo tuli vapauttaa meijät. Oltiin oltu toosi hitaita (ylläri) ja muutama terttu oli päässy putoomaan. Hyi V hyi J.
Palkkaushan meillä meni provikkatyylillä, eli 40 hurjaa senttiä per puu. Ei taida meistä miljonäärejä tulla.

Hostellille päästyämme kirmattiin suihkun kautta Red Roosteriin safkaa+dataa. Rooster on sellai kanapaikka, jos joku ei tienny ennestään. Saa kanahamppareita, kokonaisia kanoja, nuggetteja ja noh.. Kanaa. Mä kuitenki päädyin ottaa Fish n chips, ku en ollu viel päässy maistaa ja nyt oli sit pakko. Oli iha jees. Kalaaaa ommnomm.

Tuolt takas hostellille mis vaa hengattii huoneen ulkopuolel Ryanin ja Benin kaa, jotka oli illal lähös takas bondille. James ja Lee oli lähteny aamulla jo, ku J sai sen vanhan duunis takas surfsidest ja Leen piti lähtee mukaan ku sai ilmasen asumisen yms ku noiden huoneeseen tosiaan oltii tunkeuduttu meijän saapumista edeltävänä yönä.. Niil oli ollu väliovi auki, mut “main door” auki ja kaks tummaihost oli sitte menny sisään, viettäny huoneessa 10min NOIDEN NUKKUESSA SIELLÄ ja postunu sitte Leen yhen repun kanssa. Hienoa pojat. Valvontakameroista tyyppejä ei tunnistettu eikä mitää havaintoo ketä ne oli. Jes. Mun rinkka oli nii lukittuna 24/7.

Ku Ben ja Ryan sitte lähti bussille ni me jäätii viel jumittaa ja voi pylly miten tylsää oli. Missään ei näkyny ihmisiä ja oli vaan kuollutta. Heiteltiin vaan pulloja ja helvetin huonoa läppää. Lopulta ryhdistäydyttiin ja lähettiin keittää pastaa. Pastaa + ketsuppia, leipää + munaa. Herkkuruokaa.

Illal sitte katottii vaa vähä Good Wifee koneelta.
Lauantai oli lääkäripäivä. Johanna sairasti ni mentii sit käymää lekurissa ja sen jälkee apteekkiin hakee lääkkeet. Mä ostin kans luomivärin, et saa mustattuu simmut kunnol ku lähtee baanalle. Näiden apteekit tääl on tosi jännii, ku niis on ihan kaikkee ! Lääkkeitä, rasvoja, meikkejä, laukkuja.... Kaikkee löytyy.

Apteekista kauppaan ? Eiku hostellille. Suihkun kautta Red Roosteriin dataamaan. Syötiin me ranetki. Omnom. Aurinko paisto ja sato. Kunnes me lähettiin. Pullokauppa plus normikauppa. Päivän ruuaks oli tarjolla pastaa ja kalapuikkoja. Hitsit mitä ruokia me tääl kehitetään..

Ton jälkeen istuskeltii taas vaihteeks huoneen ulkopuolella ja seurattii ku Johkupohku yritti (epätoivoisesti) kääriä röökinsä ite. Ei vissiin mitää iha helppoa puuhaa. Ei ollu kaunista.

Tyylii 20 vaille 9 me riennettiin tekee meijä safka, ku joku lamppupää kekannu et keittiö täytyy sulkea yheksältä... Vähän tuli kiire ja pasta oli ihan pahaa hyi. Kalapuikot pelasti.

Päivä jona ei tapahtunut mitään:
Sunnuntai. Ei siis ihan tosi tehty yhtään mitään. Käytiin me Johkun kaa kaupassa ja käytii dataa Roosteris. Skypetin Helppyhelperon kanssa tyyliin 1,5h ja ihan tuli ikävä mun pientä ananaspäätä. Kamalaa. Meijän ekat skypetreffit ! Voisin kidnappaa Heljän tänne.

Siinä meni sitte se päivä. Loppu-ilta katottiin vaan How I Met Your Motheria. Tyyliin 484959 jaksoo. Ihan kiva. Villiä elämää mildurassa.
Maanantaina herätys 5.45 ja sitte pohdittiin et lähetäänkö farmille vaiko ei. Pomoherran piti nimittäin soittaa su ja ilmottaa onks meille duunii vaiko ei. No eipä se soittanu, joten vähän siinä sitte mietittiin et jaa mites nytte. Päätettiin jatkaa unia ja seiskan jlk jos se ois soittanu meijät duuniin ni oltais keretty sit viel 7.45 lähtevään dösään. Ei soittanu ni herättiin vast joskus ysilt ku joku jäbä tuli kysyy, et lähetäänkö pesee autoja. No juu ! “Äkkiä” kamppeet kasaan, safkat kävelymatkalle ja vamos !

Blue Mountains


Paikka oli joku automyymälä ja siel meille annettiin rätit ja letkut ja alettiin jynssäämään. Piti eka kastella auto ja sit hinkata se puhtaaks ja kuivaks semmosil hassuil räteil. Alotettiin hitaasti ja varmasti ku kelattiin et aikaa ois ollu kaks päivää ku autoja siinä pihalla oli aikamoinen läjä. Juupa juu. Jossai välissä pomotyyppi tuli sitte kiltisti infoomaan, että kaikki autot pitää saada kiiltään viiteen mennessä ! Meil oli tollon alle puolet pestyinä ja aikaa jäljellä muutama tunti. Heh. Heh. Heh. Kiire vai ?

Pistettiin sitte kaasu pohjaan ja voi sitä jynssäämisen määrää ! Ihan hullua puuhaa. Joku paikan työntekijä sano jossai välis et asteit jotai 40 ja voi että miten palaneita me oltiin. Onneks saatii sit noilt arskarasvaa, mut tais olla silti vähän myöhästä. Kaunis puna.

Tehtiin salee joku nopeusennätys mitä autojen jynssäämiseen tulee, koska 10 vaille 5 me oltiin valmiita ! Uskomatonta mutta totta. Oltiin pesty oikeesti yli 100 autoo. 130 ? Täs taitaa olla meille uus ammatti. Kuolleina me sit haettiin palkka, ja venattiin jotain kunnon korvausta meijän uurastuksesta ja mitä me saatiin.. 95 dollaria ! Pimeenä tottahan toki.

Raatoina me sitte valuttiin kauppaan (IGA) ostaa safkaa, ku meijän lähikauppa on joku törkeen kallis. Täällä kannattaa shoppailla IGAssa, Colesissa ja Woolworthissa. Ne on vähä niinku Siwa ja Alepa siellä suomenmaalla. Plus niis on aina kauheesti alennuksia. Tyyliin 3 jotain 10 dollarilla ja osta 2 niinjanäinmonella dollarilla ja plaa.

Hostellil sit katottii taas HIMYMiä aina varttii yli 8 asti, jollon mä otin suunnaks Roosterin. Skypemiitti maman kaa ekaa kertaa ! Oli hassua nähä mama öö 6 viikon jälkeen. Samalta se kuitenki näytti. Suomessa ei yhtään lunta ja Rolle yhtä nälkänen mitä ennenki. Kiva puhelu oli. Mä tahon Rollen tänne.


Skypen jälkeen huoneeseen jatkaa HIMYMin kattomista. Tota ennen olin kävelly hostellille ja joku nevari tuli kättelee esittäytymään ja sit mun piti tehä jotai tanssipyörähdyksiä sen käden ali. Häh. Tosi kummaa porukkaa mildurassa.
Tiistaina (13.12.11) ei taaskaan menty töihin. Pomosta ei ollu vieläkään kuulunu mitään ja me oltiin nii palaneita ni ei huvittanu lähtee kärtsää lisää. Pelkkä auringon näkeminen poltteli ihoo.

Aletettiin aamu sitte taas HIMYMillä, käytii safkaa aamiainen, tultii huoneeseen aikeissa kattoo joku Unthinkable -leffa, minkä Ryan jätti meille sillo ku ne lähti, mut lähettiinki ostaa vähä herkkuja. Sitte leffa. Plus pari jaksoo HIMYMiä päälle jaaaa sitte dataamaan Roosteriin.

Mun aussikaveri kutsu mut viettää uv sen ja sen kavereiden kaa Adelaideen. Houkutteleva idea. Toinen vaihtis Bondi (vaihteeks....) ja tutut tyypit surfsidest. Aussipoppoo kuulosti kovin hyvältä vaihtoehdolta. Kauheen vaikeita päätöksiä.

Aijoo oltiin kans varsinaisii eräjormia, ku käytiin ihan itse leikkaamassa aloe vera-puskasta lehtiä, joiden keltasta, tahmasta, haisevaa mömmöä hierottiin palaneisiin kohtiin. Pitäs kuulema auttaa.
Keskiviikkona me melkeen mentiin duuniin. Melkeen. Herättiin ajoissa, oltiin ajoissa oikeessa paikassa venaamassa kuljetusta ja kaikkee, mut ei tullu kuljetusta. Venattiin 30min ja sit luovutettiin. Ärsytti. Hmph.

Käveltii sit Woolworthsiin ostaa läjä hedelmiä ja pastaa. Tulomatkalla käytiin sit vielä ostaa meille tennispalloja tylsyyden karkottamiseen ja vuokraa leffa ! Mikäs muukaan ku Miehet jotka vihaavat naisia.

Sitte me pomputeltiin palloja jonku aikaa enne ku käytii popsii vähä hedelmiä. Popsimisen jälkeen lähettiin ettii posti, et Johanna sai postitettua vakuutuspaprulinsa. Kauheen pitkä matka oli. Tulomatkalla käytiin vielä vuokraa toiset kaks Millenniumia.

Jossai vaiheessa valuttiin sitte Red Roosteriin ja koitettii löytää kämppä uuveeks. Gumtree on joku maailman paras keksintö. Ihan tosi. Pari soittoo pariin paikkaan, mut ei tärpänny. Sen sijaan kaksikko oli ostanu meille dösäliput perjantaille sil välil ku mä olin vessas. Jepjep. Ei havaintoo kämpästä, mut perjantaina lähtö Sydneyyn. Mildura-Sydney 130AUD. Ihanan halpaa.

Päädyin siis sitte tosiaan Bondiin Adelaiden sijaan. Toivon tosiaan etten tuu katuu tätä päätöstä, mut toisaalta uv bondilla ja ylipäänsä sydneys on kuulema aika villi. Eli eiköhän se tästä. Huuhuuhulluaa. Toivottavasti Bondi Rescue ei oo huijannu mua ja kemut tääl on jotku iha mahtavaiset.
Melbourne - Home Travellers Motel
Melbourne



Blue Mountains
Torstaina saatiin kämppä. 10Min kävelymatka bondi beachille. Vuokra 330AUD/vko +200AUD deposit. Ei paha ku jaetaan kolmen kesken. Huomattavasti halvempaa mitä asuminen hostellis etenki tähä vuodenaikaan. Surfsides dormit nyt 35 dollaria ja kallistuu vaa koko ajan. Hyihyi.

Sitte mä väkersin kanssa vähän reissupläänejä. Vähän jotain tolkkua tähän menoon täällä, ku pakko päästä pois sydneyst ja bondilt. UV jälkeen mua ei saa enää lähellekään.
Eniveis laskelmien mukaan kiertelyyn menis tyyliin 9vkoo + duuni 3kk et saisin 2
nd yr visan. Tohon päälle mahdolliset visiitit Uuteen Seelantiin, Fidzille, Aasiaan.. Tasmaniassaki olis kiva käydä. Heinäkuu taitaa olla aikasin kotiinpaluu kuukaus mulle. Toisen vuoden visa ei ees olis pakollinen, mut haluun et mul on mahis tulla takasin jos joskus siltä tuntuu. Tokan vuoden vois lisäks käyttää enempi parissa paikassa viettämiseen, ku tietäis jo missä sitä on viihtyny ja minne ei tosiaan enää kantsi lähtee (bondi). Tarvii siis ettii joku duuni 3kk ajaks. Oon jo vähän suunnitellu ilmotusta Gumtreehen jos sitä pääsis jolleki heppafarmille.
Nyt kuitenki varmaa kuukaus-pari reissaamista riippuen miten rahatilanne sallii ja sitte töihin. Tahtoisin nyt vaa päästä itärannikolle ku tääl on kesä ja sit sen jälkeen farmi ja sit Uluru ja Kings Canyon ja nää loppuvuodesta ku ei Alice Springsiin voi lähtee kesällä. Liian kuuma. Sinne sulaa. Ei hyvä.
Perjantaina (16.12.11) sanottiin heipat milduralle. Herättiin kaheksalta ku työntekijämamma tuli kolistellen ilmottaa, ettei saada meijän deposittii takasin (50dollaria !) ku ilmotettiin meijän lähöstä kuulema liian myöhään. PAH. Valitettiin sitte asiasta ja mamma kävi sit tekee tiedusteluretken, jonka tuloksena saatiin sittenki rahat takasin. Mamma sit kylläkin ilmotti, et ollaan kuitenki auki 35 dollaria auki bussikuljetuksista !! MITÄÄÄÄHHHH. Missään välissä kukaan ollu kertonu että se maksaa jotain ja sit vikana aamuna tullaan perii maksuu ?! Etenki ku oltiin hurruteltu sillä öö kerran ees-taas ja kerran vaan sinne ku farmityyppi kuskas takasin. Aikamoinen summa parista 5min matkasta... Kieltäydyttiin taas ja lopulta maksettiin sitte 3 dollaria per naama. Ihana alotus päivälle..

Ysilt kuitenki mentii aamiaiselle ja loppupäivä maattiin tellyroomissa aina viiteen asti. Oli aika hauska miten porukka tuli sanoo heipat ja hyvät joulut, vaikkei mun mielest oltu oltu mitään kovin yltiösosiaalisia. Kaikki tykkää suomalaisista.
Sit kamat kasaan ja valuttiin dösärille, mist kyydin piti lähtee varttii vaille 6. Bussi oli vähäsen myöhässä ja päästiin lähtee tyyliin tasalta. Sain taas kaks penkkii mille levittäytyä ni oli suht inhimillinen matka. Olin unohtanu niskatyynyn jonneki rinkan syvyyksiin ni ei ollu ihan nii mukavaa nukkua, mut onnistu se silti jotenki. Joskus loppumatkasta mun viereen tuli joku tätihenkilö, mut seki kökki siinä vaa muutaman tunnin. Se oli silti ihan liikaa. Kovin epämukavaa ku piti istua. Siis istua. Suorana. Hyyyy. Liian ahdasta. Tarvii tilaaaaaaaaa.

10.30am me oltiin sitte perillä. Päivä siis vaihtunu jossain vaiheessa
lauantaiks, että siitä jatkettakoon. Perillä meitä venas yks Katy surfsideajoilta, joka oli samaisena iltana palaamassa takas saksaan. Hengattiin sit jonku aikaa jossai reppureissaajien koomapisteellä aina siihen asti, et kämpän vuokraajalta tuli infoo et voidaa joskus 12 mennä sinne.
11 jälkeen sanottiin heipat Katylle ja suunnattiin junalle. Junalla köröteltiin Bondi Junctionille, josta jatkettiin matkaa dösällä kohti meijän tulevaa kämppää. Vähän jänskätti et mikä kauhee läävä meitä odottaa, ku ei oltu nähty siit yhtää kuvaa eikä mitää. Huijui.

Löydettiin sitte oikee tönö ja jäätiin venaa herra vuokraajatyyppiä, joka ilmotti tulevansa 30min myöhässä... Kiitti. Täs välis kaksikko kävi hakee tien toiselt puolelt kanawrapit ja mä pari banskuu ja mansikoita. Mansikat oli niiiiiiiiiin hyviä. Ahh.

Pienen odottelun jälkeen herra myöhäinen sitten saapui paikalle ja lähettii tsekkaa meijän asunto. 7 kerros ja oven takaa paljastu ihan hyvänkokonen yksiö (tyyliin 25 m2) pienellä partsilla. Parisänky joka tulee kaapista ja johon ängetään kaikki. Keittiö jossa on UUNI (hostelleissa ei uuneja oo..). Vessa jossa ällö lattia ja tiputtavat hanat. Näkymä merelle raksatelineistön läpi. Paskainen lattia jonka Johanna lakaisi (ammattisiivooja. Kyllä kiilsi). Jääkaappi
pakastimella. Induktioliesi eikä kaasu ! Tiskikone. Telly ja DVD-soitin. Radio ft cd-soitin. Kaikkee löytyy. Katol ois uima-allaski mut koska remontti ni se on suljettu... Dammmnnn.


Otettiin tää nyt sitte ja maksettiin kolmenviikon vuokra. Maksun jlk tyyppi sit lähti ja me painuttiin kukin vuorollamme suihkuun. Vähän hajoamispisteessä oleva, mut ihan toimiva vekotin.
Sitte me lähettiin surfsideen moikkaa tuttuja. Matkal käytii vanhassa tutussa 7elevenissä ostaa viikon bussiliput (opiskelijoina tietty) ja tuttu myyjä kutsu meijät sen synttärikemuihin. Hulvatonta.

Surfside oli aika hiljanen. Pari tyyppii nähtiin ja siinä se. Oli yhen Rosen synttärit keskustassa, ni poppoo oli menny sinne. Me ei jaksettu. Sen sijaan lähettii Junctionille hakee subista patskut ja sit kelattii mennä parille BB'siin, mut se oliki suljettu. FOR GOOD. Kamalaa. Pakotettuina me sitte raahauduttiin Bondi Hoteliin..... Hyyyiii. Siellä oli iha kuollutta, ni lähettii yksien jälkee menee. Haukotus.
Sunnuntaina nukuttiin ja nukuttiin ja nukuttiin. Ollaan hyviä nukkumaan. Se on tullu huomattuu. Alun uniongelmat on kadonnu tyystin. Oon jopa saanu nukuttuu pari yötä ilman korvatulppia. Jeeee.

Aamiaisen jälkeen suunnattiin Junctionille. Factorie kutsu ja mukaan tarttu kahet farkkushortsit. Ois saanu kahet neljälkympil, mut aussilipputaskulliset ei kuulunu alen piiriin, ni jouduin sitte maksaa 30 dollaria molemmista. Oli pakko saada lipputaskut. Ihan pakko. Ne on söpöt.

Tuolt sit kämpille kokkaa spakenaattia ja lihapullia. Oli hyvää ja ihan tuli suomi mieleen. RUOKAAAAAAAAHHH.

Sitte soitin Piialle suomeen ku piti tai siis halusin kuluttaa puhkkun vanhenevan creditin loppuun. Turha säästellä ja piti keskustella ponitilanteesta ja Piian tyhmästä suunnitelmasta muuttaa LAPPIIN ! Mokoma huipelihaipeli. Poni lähtee keväällä myyntiin eli ku palaan suomeen ni mulla ei ookaan ponia ! Pöh. Meni suunnitelmat uusiks. Ehkä jään vaan aussilandiaan ikuisiks ajoiks. Ahh helle.

Loppuilta katottii sitte Michel Jacksonin This is it -leffaa ja hämmästeltiin loistokkaita tanssiliikkeitä ja pohdittiin kalpenevan ihon salaisuutta. Oli kiva leffadokkarimikälie. MJ on kingi. Haudassaki.


Postaus jää nyt vähän keskeneräiseks ku en ollu kerinny kirjottaa valmiiks, mutta jatkoa seuraa joulun jälkeen. Tällä hetkellä istutaan vanhassa kunnon Surfsidessa tonttulakit päässä ja vietetään tosi rauhallista joulua. Skypetin jouluskypet porukoiden kanssa ja oli aika harmaata suomessa. Tää +30 astetta ei myöskään mitenkään kauheesti nostata joulufiilistä. Vähän tuli joulu palmun takaa tänä vuonna.



Oltiin eilen vähän juhlimassa ja tää päivä onki menny vaa nukkuessa ja How I Met Your Motheria tuijotellessa. Pari tuntia sitte kuitenki noustiin ja tultiin dataamaan tänne. Meijän kämpillä ku ei nettiä ole. Asutaan siis omassa yksiössä Johannan ja Venlan kanssa tossa ihan Bondi beachin vieressä. Siitä enempi seuraavassa postauksessa. Nyt luovutan koneen Venlalle ja siirryn ite tuijottamaan kattoa.

Kuviakaan ei nyt oo mistään uusista häppeningeistä, ku en oo saanu aikaseks lataa niitä koneelle. Heitin nyt kuitenki pari kuvasta ettei teksti oo vaa yks iso pötkylä. Koittakaa selvitä ja hei,

hurjan hauskaa joulua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti