30.12.2011

jatkopäivitys. Rakastumisia ja jouluja ja kaikkee.

Kämpilt löyty tähtisädetikkuja. Piti koeajaa.







Maanantaina (19.12.11) mä rakastuin. Syvästi. Vuosisadan rakkaustarina alkoi kun suuntasimme keskustaan etsimään Johannalle ja Venlalle baarikenkuleita. Kierrettiin Pitt Streetillä muutamat kämäset kauppaset luoden halveksuvia katseita rumille kenkuleille, kunnes eteemme osui puoti nimeltä Wanted. Epäillen astuimme sisään ja samantien Johanna löysi kiilansa. Mä pyörin ympäriinsä ja sitte mä näin ne. Ne. Otin ne varovasti korokkeelta ja se oli rakkautta se ! Ihailin niitä aikani, kunnes menin ja asetin ne kinttuihin.. Voi täydellisyys mitkä kengät ! Töpötin menemään täyteen ahdetussa kaupassa ja porukka tuli huokailemaan niiden täydellisyyttä. Ja voi miltä mun kintut näyttikään ! Täydellinen pari. Täydelliset kengät. Niin mulle tehdyt ja niin kalliit !
Musertuneena kauhistelin hintaa, joka erotti mut rakkauspopoista. 110 dollaria. 110. Sama mitä maksan vuokraa viikossa.. Itkua vääntäen jätin popot hyllyyn kun lähettiin etsimään vielä Venlallekin popottimia. Eihän mun mitään korkoja pitäny ostaa..

Kierrettiin viel pari kauppaa kunnes viimein löydettiin tiemme Wantedin toiseen liikkeeseen, mistä Venlaki sitte löys Ne oikeat. Siellä oli myös mun kengät. Korokkeella. Täydellisinä.
Siinä vaiheessa kun Venla maksoi omansa, mä tein päästöksen: kengät tulee mulle ! Eiku takasin alkuperäseen kauppaan ja tiskille. Siellä myyjät muistiki mut ja mun popot ja toivotti onnea ja menestystä täydellisten kenkien kanssa. Oi iloisuutta. Popot oli vihdoin mun. Mun Mun Mun MUN. Ääww. Iloisuus.

Nyt kaikki ihmettelee, että miltä täydelliset popot näyttää. Voin vihjasta, että ne hohtaa ku miljoona tähtee, niiden korko saa jalat näyttää loputtomilta ja mikä parasta, ne saa ihmiset huokailemaan ihastuksesta. Virheettömät.
Rakkauskorot.


Iloa pursuten me käytiin vielä StarBarissa syömässä (sama mis käytii sillo Jennyn kans) ja sitte lähettiinki kämpille termailee vaatteita tiistaille ja tietenki katottiin vähän HIMYMiä ja Horrible Bosses (joka oli kakka).
Tiistaina oli taas partybussi. Seittemän tienoilla otettiin dösä surfsideen mis aloteltiin ja joskus kybält saapu bussi, joka oli lopulta niin täynnä et ei meinattu kaikki mahtua sisään ! Hulvatonta.
Ovet aukes jälleen The Gaffin edessä, joka on tullu harvinaisen tutuks. Sisällä meitä odotti tonttulakit ja vaahtobileet ! Olin kovasti suunnitellu laittavani rakkauspopot, mut surfsides saatiin kuulla vaahdosta ni flipediflopeilla mentiin. Kruunas mun asun. Ehdottomasti.

Oli vaihteeks kiva ilta. Must tuntuu et Gaffissa on aina kivoja iltoja. Joo, hävitän aina jossain vaiheessa Venlan ja Johannan ja katoilen vaan kaikkialle ja eksyilen ja meinaan jäädä kyydistä mut ei haittaa ! Gaffissa ei ikinä tartte olla yksin. Toisinaan sitä kyl toivois, et jotkut jättäis rauhaan, niinku vaik sua päätä lyhyemmät aasialaiset tai kaikki överijurriset jotka ei pysy pystyssä ja joista ei saa mitään tolkkua. Onneks on sitte kuitenki näitä ihmisiä, joiden kanssa voi keskustella vaikkapa Oprahin paremmuudesta Dr. Philiin verrattuna. Nii ja sit tietty on nää, jotka rakastuu suhun palavasti heti ku vaa vilahdat ohi. Rankkaa olla täydellinen.

Yks vanha surfsidetyyppi “Kanada” kutsu mut kans jolleki camping reissulle sen ja joidenki muiden kaa. Huikeeta. Houkutteleva plääni ja kaikkee, mut se ois tapahtumassa just sitä seuraavana vklp millon meil loppuu vuokrasoppari tähän kämppään ja mä olin suunnitellu suuntaavani vihdoin jonneki muualle. Arr. Inhaa. En tykkää ku pitää suunnitella nii kaameesti kaikkee ja koko ajan ! Liian rankkaa ei pysty. Hengästyttää.

Ilta huipentui siihen, ku istuskeltiin ulkona ja koitin metsästää meille taksia. Ei ihan helppo tehtävä, mut onnistuin silti. Koska oon paras.
Keskiviikko vilahti nukkuessa. Noustiin siinä puol 3pm. Hups. Unikeot. Tehtiin sit vaa myöhäinen aamiainen ja lähettii vaihteeks surfsideen ku meijän kaikki kamat oli siellä mitä ei baariin oltu otettu mukaan. Sinne jumituttiinki loppuillaks. Pelattiin korteilla niinki jännää peliä ku paskahousu ja olin ihan liekeissä. Tietty.

Tönöllä katottiin sitte vielä HIMYMiä ja semmonen typerä leffa ku Zombieland. Kuka näitä leffoja oikeen väsää.....
Täällä oppii uusia asioita.


Torstai oli pyykkipäivä. Vihdoin. Reippaina käytiin ostaa pesuainetta ja rikkoo kolikoita ensteks ja sit vallattiin kahesta eri kerroksesta pesukoneet ja kuivausrummut. Meijän kerroksessa ku ei moisia ole saatavilla.

Pyykkirumban jlk taaaas surfsideen istuu iltaa. Goonia kulu ja kortteja mätkittiin. Oli hauska ilta, vaikkei mitään oikeen tapahtunukkaan. Käytiin sentää mäkissä ja biteboxissa ennen kotiin tuloa. Roskaruoka on rakkaus.
Perjantai meni koomatessa, kunnes lähettiin junctionille kauppaan ja kotona sitte alettiin valmistautua iltaa varten. Tiedossa partybussi ja Scary Canary. Tuttu nimi, ku sijaitsee siin Base hostellin vieressä Kent Streetillä, mut ei me ikinä siellä käyty, vaikka naapurissa oliki. Ihan hyvä vaan, koska nythän se tuli sitte nähtyä !

Vaatekriisi oli tällä kertaa suorastaan olematon. Turvauduin jälleen Venlan vaatekaappiin (vaaterinkka ?) ja jotta asussa ois ollu jotain munkin omaa, ni haa jalkaan sujahti flipediflopit. Hehheh. Ainaki siihen asti, et partybussi saapui ja kuljetti meijät baarin eteen. Sitte kasvoin jälleen pituutta kun sujautin jalkaan Ne Oikeat. Rakkauspopot. Ne oli saanu jo paljon ihailuja osakseen ja sama homma jatkui koko illan. Minne vaan meninki ni kenkiä tultiin kehumaan. Ylläri sinänsä. Onhan ne nyt maailman päheimmät popot. Voisin taas puhua vaan popoista ja niiden megalomaanisesta päheydestä, mutta koitan hillitä.

Scary Canary oli ihan kakka paikka. Kakkaa musiikkia ja törkeen pieni paikka. Ärsytti moinen. Vietin alkuillan kattoen ku muut joras (kakan musan tahdissa) ja ilta oli floppaamassa hyvää vauhtia, kunnes joku aussi tuli juttelee (vaihteeks aussi. Miten nää löytää mut aina ?!) ja sit oli hauskaa. Tyyppi oli suorastaan hulvattoman hauska ja jäätävän hyvännäkönenki vielä lisäks (no joo aussi..). Sen piti sit kuitenki lähtee menee jossai vaiheessa, ku oli vaihtamas kavereiden kaa jatkopaikkaa jonneki muualle ja sen piti mennä sendii yks niistä kotiin ku oli vääähän ottanu liikaa (ellei tyhjä, liikkumaton katse ollu sen joku epämääränen käsitys viileestä jätkästä). Pyys mut mukaan, mut en lähteny (kato äiti miten fiksu oon).

Loppuilta meniki sitte hollantilaisessa seurassa ja oli varsin hauskaa. Hollantilaiset on ilmeisen sekopäistä porukkaa ja niiden tanssiliikkeet on suorastaan akrobaattisia.

Baarista sitte Venlan ja Benin kaa subiin safkaa (kaamee nälkä !!1) ja sitte taksiin. Surfside kutsu jälleen ja siellä sitte koomattiin tellyhuoneessa muutaman muun kanssa ja lopult jäätiinki sinne sitte nukkumaan ku ei enää jaksanu lähtee kotiin. Aika vähäisesti tuli nukuttia ku eka torakka vipels Johannan käden yli, jonka jälkeen sitä piti pelätä ja sit kaheksalta Richard = the boss tuli herättää ja pyys meit poistumaan. Kamat mukaan ja menoks.
Lauantaina koitti JOULU. Aatto tosin vasta ja tosin ku suomenmaalla ni täällä aatto ei meinaa vielä mitään. 25 on näiden juhlapäivä, joten meijän aatto meni varsin rattoisasti nukkuen. Siis sen jälkeen kun oltiin päästy kotiin surfsidest. Aurinko paisto jo sillon kaheksan tienoilla nii et hiki vaan valu ja meinattiin sulaa. Hassu joulu täällä.

Joskus siinä seittemän tienoilla valuttiin surfsideen (vaihteeks) dataamaan. Skypetin hetken porukoiden kaa koska joulu jee ja päivitin blogin. Tehokas minä. Suomessa sato vettä. Hassu joulu siellä.

Tonttulakit päässä kuljettiin koko päivä, muuten ei pahemmin tuntunu joululta. Vaikee käsittää et jouluu vietetään yli +30 asteen helteessä..
Sunnuntaina koitti 25.12 eli joulu part 2. Tiedossa oli joululounas surfsides jonne raahauduttiin siinä joskus ennen 12. Järjestelyt oli piiikkasen myöhässä, ni istuskeltii sit vaa ulkosalla ja autettii kantaa safkat pöytiin ja näin. Vihdoin joskus 1 tienoilla päästiin pöydän ääreen ja alettiin mussuttaa salaattia, kanaa, patskua ja jotain tommosta. Oli ihan mielettömän kuuma ja vaa valuin hikee. Hikipossu. Tonttulakit ei niin kuulu helteeseen !

Safkaamisen jälkeen lähettiin kämpille tarkotuksena kirmasta pikasuihkuun ku hostellilt porukka katos Sunburnt -festareille, mihin me ei lähetty ku liput 50 dollarii. Johanna sai sit jossai vaiheessa kuningasidean lähtee hyppii raksatelineitä pitkin katolle. Venla lähti perään ja niihän sitä sit iteki piti lähtee kipuumaan. Asutaan tosiaan seittemännes kerroksessa ja kerroksia 10. Eli ei ihan hirvee kapuuminen. Piti vaa nousta portaita ja katolla meitä odotti jotain muuta porukkaa ja uima-allas ! Tiedettii kyl altaast, mut luultiin et se on kuopattu siks aikaa ku remppa menossa, mut neip. Siellä porukka kävi polskimassa. Täydellinen joululahja vai. Hah.
Ihmeteltii sit hetki et mite noi kaikki muut oli päässy paikalle (oli vaikee kuvitella 948v mamma kapuumaan raksatelineitä), joten käytiin sit tesmaa josko ovi sinne ois auki. Haa olihan se. Hyvä tytöt.
Käytii sit hakee jääkaapista goonia ja lähettiin katolle istuskelemaan ja napattiin jopa parit hönöt kuvaset. Oli aika jees. Kyl musta on ihan kiva maksaa olematon summa uima-altaasta ja elettävästä kämpästä. Kiva maa tää australia.
Forever alone.


Katolta sitte pikasuihkuun ja eiku takas surfsideen. Loppuilta meniki sitte dokatessa. Piti olla viel BBQ -ruuat tulossa joskus, mut eipä näkyny. Karmiva nälkä iski sit jossai vaiheessa ni käytii Vempun kaa mäkissä ja sit takas kemuttaa. Oli hauska ilta ja sain jopa otettua muutamat kuvaset ! Ennätys ihan varmasti.


Ilta lähti sitte kuitenki laskuun sen jälkeen ku Johanna kännipäissään rikko mun rakkauskaulakorun, joka on roikkunu mun kaulas 24/7 jo muutaman vuoden. Ärrrrrr. Sitte iski väsymys ja huono-olo, joten ei enää jaksanu rehaa ja yhen (?) tienoilla porukkaa alettiin häätää nukkumaan tai rannalle tai minne kukin olikaa menossa ja me jäätiin Venlan kans viel hetkeks sisälle hengailee. Jonku aikaa kerittiin istuskella ku tuttuherra Lee alko taas flippaa. Oli taas siinä sen uhoomisjamassa ja ei menny kauaa ku se kävi hakee helvetinkokosen veitsen keittiöstä ja lähti yläkertaan sen kanssa. Johan sitä ehittii luulla et nyt tulee ruumiita, mut onneks paikalla oli urheita miehiä, jotka kävi nappaa siltä veitsen poies ja heitti Leen samalla ulos. Huhuh.
Pari kertaa kävi viel hakkaa ovee, mut luovutti pian sen jälkeen ku James kävi vähä keskustelemassa sen kanssa.

Ootettiin sitte Venlan kans hetki ennen ku kelattiin lähtee. Siinä just enne lähtöö ovikello sit soi ja kelasin et se yks tulee taas riehuu, mut ku kävin kurkkaa ni poliisithan ne siellä. Kävin avaa oven ja ne tuli sisälle. Jotku oli soittanu jostain huoneesta ne paikalle. Ne sitte kyseli vähä et mitäs hemulia täällä tapahtuu ja näin, mut ei kukaa oikee sanonu mitään. Meiltäki ne kysy et nähtiiks mitää, mut oltii vaa et eeei. Muuten vaa oltii oltu paikal koko ajan, mut Lee on kuitenki Lee ja tuttu ja näin ni ei sitä tienny mitä siihen ois pitäny sanoo. Otettiin sitte poliittinen “en kommentoi” linja ja jonku ajan päästä ne sitte lähtiki ja me siinä melkeen heti perässä. Dösäri kutsu ja kutsu aika pitkäks aikaa ku jouduttii venaa 30min dösän saapumista (tosi fiksuu ku oltais kävellen ehitty kävelee ees taas) ja sit vihdoin päästiin kotio. Katottii viel vähä HIMYMiä ja sit zzzZZZz.
Maanantaina oli joku “kaikki vituttaa” päivä. Tein paljon en-mitään ja kommunikoin olemattomasti. Kirjotin työhakemuksen ensimmäisen luonnoksen valmiiks ja popitin musaa. Luin kans vähä Johannan jotain aussikirjaa ja siin oli et helmikuus itärannikolla oikeestaan vaan sataa, ni nyt meni vähän mun reissusuunnitelma uusiks. Alun perin kelasin lähtee tammi-helmikuuks sinne, mut öö emmä taho jos siellä vaan sataa ! Arr. Pitää reissaa tammikuu, olla duunis helmikuu, reissaa taas maalis-huhtikuu ja sit viel tehä pari kk duunia. Tai no emmä tiiä. Yääää. Vaikeeta. 8.1 kuitenki pitää lähtee jonneki ja veikkaan että byron on seuraava stoppi ja siitä sitte ylöspäin. Pitää vissiin siis skippaa camping trip. Yhyyää.


Illal sit katottiin HIMYMiä taas ja semmone typerä leffa ku Limitless. Kaksikko katto viel Leijonakuninkaan, mut mä aloin nukkuu. Ei pysty kattoo. Ei voi. Alkaa itkettää ku se on nii suruisa ! Plus se pyöri englanniks. Jellonakuninkas kuulostaa niiiin väärältä enkuks, ku sen on aina kattonu suomeks. Ihan väärät äänet ! Jotku leffat vaan pitää kattoo suomeks.
RIP Mufasa.

Niiii ja aikasemmin mainitsema veitsiherra joutuu sekoilunsa takii oikeuteen. Hyvä poika. Kannattiko ?
Tiistaina (27.12.11) oli taas partybussi. Tällä kertaa vähän erilainen ilta, mutta eipä nyt lähetä oikomaan tarinaa. Aloittakaamme alusta.
Aamu/päivä meni siinä chillatessa aina siihen asti et alettiin laittautua iltaa varten. Sitte semivalmiina lähettiin surfsideen alottelee. Siellä saatiin sitte kuulla, et kiitos herra veitsisekoilijan ni me ei enää saada hengaa tuolla. Kaikilta hostellin ulkopuolisilta on nyt pääsy kielletty tonne, että kiitos vaan kovasti Lee. Pöh. Hengattiin siellä nyt sitte kuitenki koska ollaan parhaita ja joskus siinä ennen 10 lähettii valuu bussille. Oli taas nii täynnä porukkaa, ettei meinattu mahtua sisään ! Ja me oltiin hostellilla vielä kelattu, et onkohan kukaan ees lähössä.. Hups.

Tällä kertaa meijän määränpää ei ollukaan Gaff, vaan semmonen paikka ku Trademark. Fiinimpi mesta ku Gaff, mut aika siin samoil huudeilla. Pintaliitomenoa vaihteeks ja porukkaa ihan liikaa. Ei meinannu mahtuu kävelee missään ja mentiinki heti jonottaa tupakkikoppiin (ulkotila) johon porukkaa säännösteltiin nii et jono vaan kasvo kasvamistaan. Loppuillasta sinne ei saanu ees mennä jos ei polttanu ja tultii heti häätää jos ei ollu röökiä kädessä. Helvetin ärsyttävää ku ainoo ulkotila ja paikas oli tosi kuuma. Etenki joraamisen jälkeen teki mieli painuu ulos. Tietty sinne sitte aina meninki. Oon nii huomaamaton, ettei mua tultu häätää. Oon paras.

Takasin asiaan. Mentiin siis sinne ja jubailtiin joidenki jätkien kanssa siellä sitte aika kauan. Sieltä suunnattiin tanssimaan (ihan tosi mistä lähtien mut on sinne saatu raahattua ?) ja sieltä takasin ulos. Oli kuuma. Kauheen rankkaa toi hytkyminen. Etenki jos huojut menemään rakkauskoroilla.
Ulkona istuskeltiinki sitte aikasta kauan. Aina siihen asti et Venla ja Johanna päätti lähtee menee. Mä olin sit iha njää ei taho, ku kerta tonne asti oltiin päästy ja laittauduttu ja kaikkee. Jäin sitte joidenki jätkien seuraan heittää jotain tosi nerokasta läppää siitä, miten oon kotosin neverlandista ja et Peter Pan on mun serkku. Osaan kans lentää mut pelkään korkeita paikkoja. Mulla oli tosi hauskaa. Lisäsin mukaan vielä jotain HIMYM -läppää Barneyn tapaan (cos im awesome) ja tyypit vaa ihmetteli et mistä mun itsevarmuus on oikee saatu. Hahaa. Oon hulvaton ja oli hauskaa.

Lähin sitte joskus noiden kaa joraa ja siellä viihdyin aina siihen asti et jalat ei enää kestäny seisomista. Sitte törmäsinki mm. Johonki kanadalaiseen tyttöön ja feikkiaussiin (syntyny malesias mut asunu ain australias), joiden seurassa hengasin aika kauan.

Oli tosi jännää baareilla yksin, ku vaik yleensä eksynki aina kaksikosta ihan hetkessä ni ne sentää on aina ollu paikalla, mut nyt ne ei ollukaan enää samassa rakennuksessa. Vähän alkuun kauhistutti et mitäköhän tästä seuraa, mut loppujen lopuks mun ilta oli varsin mahtava. Olin varsin puhelias ja tuli nyt sitte ainaki juteltuu englanniks ! Pitänee ottaa joskus uusiks.
Keskiviikkona ei sitte pahemmin tapahtunukaan mitään. Venla ja Johanna kävi junctionilla kaupassa ja sinne meniki sitte yli 100 dollaria. Hups. Nyt on ainaki jääkaapissa täytettä.. Niiden tyhjentäessä lompakkoa, mä katoin mun missaamat HIMYMit ja siite ku neidit palas takasin 89473 muovikassillisen kanssa ni koneelta pärähti soimaan Pulp Fictionin alkumusat. Ahh klassikko.
Torstaina käytiin junctionilla ja mulla oli operaatio meikkivoide. Koska täältä ei yllättäen saa tota mun käyttämää meikkivoidetta, ni piti lähtee sitte ettimään jotain ihan uutta. Mä inhoon meikkivoiteen metsästystä yli kaiken, koska en ikinä löydä hyvää (lukuunottamatta toi nykyinen..) ja sit eksyin Inglotin meikkien sekaan ja ennen ku huomasinkaan istuin meikattavana. Luulin että mun nassuun vaan tesmataan eri meikkivoiteita, mut sainki sitte koko päivämeikin. Oho. Plus löysin sen meikkivoiteen. Ainaki luulen et se on hyvä ja kerta myyjätyyppi sen mulle valkkas ni eiköhän se toimi ! Mul ei kuitenkaa ollu tarpeeks rahaa mukana, ni käyn sitte huomenna ostamassa sen. Wuhuuu.

Junctionilta kodin kautta surfsideen moikkaa Clara ja Bastian, jotka oli tullu takas reissattuaan pari viikkoo uudessa seelannissa. Ei kauaa viivytty, ku ei edelleenkään saatais näyttäytyy tuolla ja näin. Valuttiin sitte kotiin ja Johanna alko valmistaa meille lihaperunasoselaatikkoa. Meijän kokki kolmonen ja hei siitä oikeesti tuli hyvää ! Eka uuniruoka tehty ja huomisekski jäi vielä. Jeenomnom.

Ruuan jälkeen joskus siinä Bobby tuli jonku frendinsä kans visiitille ja siinä se ilta sitte meniki. Mä sain kans kirjotettua mun Suomi vs Australia erikoispostauksen. Hyvä minä. Oon nii tehokas.
Kaks retardii jouluna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti