29.9.2012

Väliaikatietoja.

Hei sori kaikki kun blogi on vähän päässyt hiljenemään. Tarkotus olisi saada Uuden-Seelannin jutut kasattua tässä joku kaunis päivä, mutta jotenkin se alottaminen on taas ihan hirveän vaikeeta. Koitan nyt ryhdistäytyä lähiaikoina. Tiivistetysti mielettömän hieno reissu upeilla maisemilla ja vähän jopa hulluilla seikkailuilla (mm. hullu huumediileri). Kamera ainakin täyttyi kuvista heh.

Jossainpäin Uutta-Seelantia.
Terkkuja tosiaan täältä ah-niin-ihanasta-espoosta ja melkeen 2kk oon täällä jo jumittanut. Mitään ihmeitä en ole tehnyt ja elämä on aika pitkälti palannut samoille raiteille missä sitä mentiin ennen reissuun lähtöä. Aussiherran kanssa suhde on vielä hengissä vaikka vähän heikompiakin kausia on ollut. Pitää vaan tottua tähän erossa olemiseen ja siihen että välimatkaa onkin yhtäkkiä näin kamalasti. Toisaalta mulla on suunnitelmissa suunnata takaisin byronille tossa marraskuussa noin kuukaudeksi. Jouluksi kotiin.

Uuden-Seelannin matkatoveri.
Mites muut suunnitelmat.. Noh alunperin suunnittelin lähteväni matkaan marraskuun sijaan vasta tammi-helmikuussa ja oisin viettänyt synttärit jälleen maailmalla (eräs tietty aussiherra olisi kuskannut mut juhlimaan Fidjille...), mutta veikkaisin että lähtö siirtynee ensi syksyyn, jolloin nappaan käyttöön 2. vuoden viisumin ja vietän taas pidemmän ajanjakson reissussa. Suuntana tällä kertaa länsi.

Ei tällä kertaa muuta. Koitetaan kaikki pärjäillä täällä Suomen vesisateessa. On muuten hassua, miten nopeasti sitä palasi taas tähän normielämään reissaamisen jälkeen. Parit ekat viikot kärsin suomimasennuksesta, mutta ei täällä nyt niin kaameeta olekaan. Plussaa vielä siitä, että mun suosikkityyppi Byronin Arts Factorystä sattuu asumaan lähitienoilla ja ollaan päästy jälleen rehaamaan yhdessä. Jee Mirella <3
Ihanaa kun joku ymmärtää täysin kaikki aussihehkutukset.. Heh.

Jälleennäkeminen Helsingin auringossa !


Hjuva suomi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti