12.10.2011

You ever have that feeling where you're not sure if you're awake or still dreaming?

"Joo mä muistanki ku sanoit jo sillon parivuot sitte, et lähen ausseihin!"

Ihanan tutuksi käynyt lause, jonka kuulin jälleen tänään. Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin eri, sillä pääsin vihdoin ja viimein sanomaan ihan lähtöpäivänkin ja kaikkea. Huisia ! Mä oikeasti pääsen matkaan.
Piti lähteä jo vuosi sitten, mutta kaveri feidasi ja hupsista mäkin jotenkin eksyin viikon varoitusajalla Ylöjärven metsiin toteuttamaan yhtä toista haavetta. Eli siis vietin 10kk voitsilla opiskellen valokuvausta.

Nyt voitsi on takana ja seuraava unelma vasta edessäpäin. Mukaan lähtee kävelevä sanakirja, joka tunnetaan myös nimellä Venla. Neiti abc on jo käynyt seikkailemassa USandA'ssa ja on näin ollen loistava matkakumppani.

Lähtöpäivähän meillä on 28.10.2011 ja kahdeksalta aamulla lähtee kone Helsinki-Vantaalta kohti Sydneyn lämpöä.
Välilaskut tapahtuvat ensin Milanossa ja sitten Hong-Kongissa. Lentoyhtiönä Cathay Pacific Airways ja lentoaika ikuisuus. Perillä ollaan vasta yhdeksältä illalla.

Majoituspaikat on vielä vähän hakusessa, mutta toivottavasti saadaan huomenna aikaiseksi varata edes pariksi yöksi jokin yöpaikka. Mielellään tietenkin mahdollisimman läheltä lentokenttää, ettei illalla sitten tarvitse lähteä zombailemaan ympäriinsä. Huomista odotellessa siis.

Mitäs vielä.. Ostin tänään vihdoin ja viimein rinkan ! Kokeiltuani ihan liian montaa kammotusta, mukaan tarttui Haltin Commander trek 65. Hurjasti kiitosta yrjönkadun retkiaitan osaavalle myyjälle, jolta sain paljon vinkkejä. Kävin nimittäin viikko? sitten partioaitassa ja siellä ei kyllä nuori pojankloppi tainnut tajuta mistään mitään. Nyt sitten on jokin käsitys siitä, mitä mistäkin narusta tapahtuu ja plaaplaa jee.

Rinkka maksoi 219e ja lisäksi nappasin mukaan flybagin, joka taisi olla 30e.
Kyllä nyt kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti