10.11.2011

DAY 13 - BONDI

hohooo. 20min aikaa dataa ja sitte loppuu aika. kamalaa. Pikainen kertaus kuitenki viel naist kahest viime paivasta eli ti ja ke.

Tiistaina mentii aamul hengaa taas biitsille ja sielta valuttiin sitte joskus siina kolmen tms tienoilla kohti Sydney Aquariumia. Ilma oli jo vaha synkenny ja dosassa jo katottii et kohta muuten sataa. Ei kauaa ehitty vaeltaa keskustassa ku alko tihkuttaa ja hups kohta sato ihan kaatamalla ja juostii vaa jonneki katoksen alle suojaan. Sitte alko kans ukkostaa ja vaha alko epailyttaa et paastaaks me ikina perille. Vetta tuli vaakatasossa ja porukka vaa juoksi hulluna kaduilla. Video siita tulee myohemmin. Harmi etten tajunnu videoida sita ihan alkumyrakkaa. Tylsaa.

Joku 20 tai 30min venattiin ja sit sade hyyty ja paastiin jatkaa matkaa. Pienen etsimisen jalkeen loydettiin sitte vihdoin perille jee ! Vahan vaa arsytti ku jos oltais tajuttu kattoo toi sijainti aikasemmin, ni oltais hokattu et se sijaitsi tyyliin kahen korttelin paassa meijan ekasta hostellista... Ihan jees.

Paastiin sisaan opiskelijoina (AUD 28) ja voi juku miten hieno paikka toi oli. Emmi 20v kayttayty ku joku innokas pikkulapsi ! Kauheesti kaikkia jannia kaloja ja juttuja ja etenki haikalat oli yyberpaheita ! Hengattiin semmosessa putkessa ja ne hait sitte uiskenteli meijan ymparil ja ylapuolella. Kuin siistia !!

Aquariumin jalkeen lahettiin suunnistaa pois ja pysahdyttiin kaupas hakemas ruokaa, koska nalka.
Loppuiltana ei varmaan tehty oikeen mitaan ? En muista. Oltiin aika vasyneita ja taidettiin vaan koomata.

Keskiviikkona oli pilvista (hyi) ja lahettiin sitte kaymaan Bondi Junctionissa. Saatiin kaytettyy dosalipukkeet loppuun jee. Junctionilla metsastettiin Venlalle Hunger Games kirjasarjan kaks seuraavaa osaa ja oli muuten vaikeeta loytaa kirjakauppa ! Ilmeisesti aussit ei lue.
Ma metsastin itelleni vihdoin bikinit jee ja sain ne jollai AUD 40, mika oli ihan jees hinta ku tuntuu et kaikki taal maksaa vahintaa sen 90 dollarii. Ei kyl oo nii kivat mut kyl ne kelpaa. Ehka toisesta kaupungista loytyy halvemmalla, koska ma en tosiaan kasita miten porukalla on varaa shoppailla taalla. Pitas vissiin vaan kulkee alasti.

Vepa osti viel pari jotain paitaa ja sit palattiin takasin hostellille. Loppuilta sitte koomattiin kaytavassa ku nois huoneis on niin torkeen kuuma ettei siel pysty oleen ! Kaytavas vahan parempi, mut on siinaki kuuma. Koko ajan vaa hikoilee hyi.
Vietettiin kaytaval sitte aika monta tuntia ja ohimeneva porukka aina jakso ihmetella et "STILL HERE??" ja joo.. Hehe hups.

Joskus yhen maissa me sitte suljettiin kone ja valuttiin nukkumaan. neljan maissa olin hereilla ja kavasin vessas hengaamas yhen kanadalaisen tyton kaa (yks kamppiksist) mis meil oli henkevat keskustelut meijan masujen toimivuudesta.. Toinen oli vahan tilulilulei ja ma iha vasyny ja kyl oli hauskaa.

Ton jalkeen kommin sankyyn ja sit ma nukahdin ja voi sita iloisuutta ku aamulla katoin kelloa ja se oli puol 12 ! Vihdoin ma sain nukuttua enka heranny sillon joskus seitteman kaheksan aikaan. Oi onnea !

Tanaan torstaina sitte oonki ollu ekaa kertaa oikeesti pirtee, mut Venla vaan lukee ja on tylas. Pitas lahtee tekee joku kavelyreissu mut en tia saanko potkittua sita ylos ollenkaan.. Muuten lahen yksin pyorii jee koska taa saamattomuus ei oo kivaa ! Haluun aksonia !

Nyt loppuu datailuaika, mut enkohan taas pian saa paivitettya.
Terkkuja Suomeen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti